Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

Avaleht/Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

Küpsiste kasutamine ja privaatsuspoliitika

OÜ Collectiv kasutab küpsiseid, et teha sinu kasutajakogemus mugavamaks. Kasutades meie veebilehte, nõustud küpsiste kasutamisega nagu on kirjeldatud meie Küpsiste kasutamise- ja privaatsuspoliitikas.

Kehtiv alates 28.07.2017

1. OÜ Collectiv isikuandmete töötlemise protsess

OÜ Collectiv töötleb järgmisi kliendi andmeid: nimi, sünniaasta, isikukood, kliendi eelistused seoses OÜ Collectiv teenuste ja toodetega, e-posti aadress, postiaadress, teave kliendi töö, äriprotsesside või õpingute harjumuste ja eelistuste kohta ja kliendi telefoninumber.

2. Kliendi isikuandmete (andmete) töötlemise eesmärgid

OÜ Collectiv töötleb punktis 1 kirjeldatud kliendi isikuandmeid järgmistel eesmärkidel:

  • OÜ Collectiv kliendibaasi loomine ja selle haldamine;
  • kliendile uute teenuste pakkumine;
  • OÜ Collectiv teenuste analüüsimine ja täiustamine;
  • veebilehe haldamine;
  • õigusaktidest tulenevate nõuete täitmine;
  • kliendi päringutele vastamine;
  • tunnistuste ja sertifikaatide väljastamine.

3. Isikuandmete (andmete) kasutamine ja säilitamine

OÜ Collectiv ei jaga kliendi isikuandmeid (andmeid) kolmandatele osapooltele. Kõiki andmeid kasutatakse ainult suhtlemiseks ja parema toote või teenuse pakkumise eesmärgil.

OÜ Collectiv võib saata klientidele informatsiooni oma teenuste, toodete, uudiskirjade ja pakkumiste kohta, kui klient on meile ise andnud oma kontaktandmed, kuid seda niikaua, kui klient pole palunud viimaste tegevuste lõpetamist või lahkunud uudiskirja saajate grupist.

Kui tekib kasvõi väiksemgi küsimus, siis palun kirjuta eve@kodulehekoolitused.ee

OÜ Collectiv on rakendanud vajalikke tehnilisi, füüsilisi ja korralduslikke turvameetmeid kliendi isikuandmete (andmete) kaitsmiseks kadumise ja ebaseadusliku töötlemise eest.

4. Küpsised

OÜ Collectiv veebilehel nimega kodulehekoolitused.ee kasutatakse küpsiseid. Küpsis on väike tekstifail, mille veebilehitseja automaatselt kliendi poolt kasutatavasse seadmesse salvestab. Küpsiseid kasutatakse teabe kogumiseks selle kohta, kuidas klient veebilehte kasutab, et kliendi jaoks veebilehe kasutamist isiklikumaks ja kasutajasõbralikumaks muuta.

Kodulehekoolitused.ee kasutab järgmisi küpsiseid:

  • seansiküpsised, mille eesmärk on võimaldada teenuse kasutamist;
  • esimese ja/või kolmanda osapoole küpsised, mille eesmärk on näidata kliendile
    asjakohast reklaami, pakkumisi ja parandada kliendi veebilehe kasutajakogemust;
  • kolmanda osapoole analüüsiküpsised, mille eesmärk on turundussuhtluse optimeerimine.

Klient võib oma seadmes salvestatud küpsised blokeerida, muutes oma veebilehitseja vastavaid seadeid. Küpsiste mittekasutamisel ei pruugi veebileht korrektselt töötada ja/või kättesaadavad olla.

5. Kliendi õigused

Kliendil on õigus pääseda ligi OÜ Collectiv poolt töödeldavatele Kliendi enda isikuandmetele ja õigus nõuda ebatäpsete isikuandmete parandamist.

Kui Kliendil on küsimusi oma õiguste kohta või on ta arvamusel, et OÜ Collectiv on tema isikuandmete (andmete) töötlemisel rikkunud tema õigusi, peaks ta kindlasti ühendust võtma e-posti aadressil eve@kodulehekoolitused.ee.

Kui OÜ Collectiv pakutud lahendus ei rahulda Klienti, on Kliendil õigus pöörduda Eesti Vabariigi Andmekaitse Inspektsiooni ja kohtu poole.

6. Muud sätted

OÜ Collectiv võtab õiguse Küpsiste kasutamist ja privaatsuspoliitikat ühepoolselt muuta. Küpsiste kasutamise ja privaatsuspoliitika uusim versioon on alati saadaval käesoleval veebilehel.

Käesolevale Küpsiste kasutamisele ja privaatsuspoliitikale kohalduvad Eesti Vabariigi seadused. Poliitikast tulenevad vaidlused või nõuded lahendatakse Tallinnas Harju Maakohtus.